x
sadsad x
asdasd

Grohe Duş Seti 3 Akışlı Tempesta Krom - 27579002

GROHE
%45 indirimli
4.469 TL
2.458 TL
 KARGO BEDAVA
 KARGO BEDAVA
HIZLI TESLİMAT
HIZLI TESLİMAT
Stok 34 Adet
YTS 10GRO27579002
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Beni Ara

  • GROHE Yeni Tempesta 100 Cosmopolitan set - duş konforu ve cazip bir fiyata!
    ● Banyonuza uygun fiyatlı lüks ekleyin ve GROHE New Tempesta Cosmopolitan 100 duş ray seti ile duş şeklinizi değiştirin.
    ● Şık sette, 100 mm'lik bir sprey plakalı bir el duşu, 600mm'lik bir duş rayı ve 1750mm'lik bir hortum bulunmaktadır. Çok akıllı özelliklerle doludur.
    ● GROHE EcoJoy, su akışını 9.5 l / m ile sınırlandırır; bu da performanstan ödün vermeden su tasarrufu sağlar - çevre ve cüzdanınız için iyidir.
    ● El duşu üç farklı sprey seçeneğiyle donatılmıştır, böylece havayı daha yumuşak bir his için, havalandırmalı GROHE Rain O² Sprey, daha yumuşak bir his için daha fazla oksijen, Rain Spray ve canlandırıcı Masaj Spreyi gibi yumuşak yaz duşu hissi
    ● SpeedClean silikon nozulları, basit bir mendil ile kireçten arındırmak için tasarlanmıştır ve dayanıklı fakat göz kamaştırıcı GROHE StarLight krom kaplama, tüm setin çarpıcı görünmesini sağlar.
    ● İç su tahrişi, hem hassas cildinizi hem de parlak krom kaplamayı korumak için el duşunun yüzeyinin çok ısınmasını önler.
    EcoJoy GROHE, su kullanımını% 40'a kadar azaltan, ancak yine de saf bir hoşnutluk veren bir duş yaratmıştır. Su ve para tasarrufu yaparken en iyi duşun keyfini çıkarın

    GROHE ile lüks bir duş deneyiminin ve koruma bilincine sahip bir yaşam tarzının tadını çıkarın.

     


     

    ***Türkiye dışından mal alım taleplerinde kargo ve gümrükleme bedelleri alıcıya aittir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.